SOLUŢII PROFESIONALE de
lubrifiere şi protecţie anticorozivă

Pentru bărci şi şalupe cu motor

BRUNOX asigură funcţionarea şi protecţia anticorozivă a mecanismelor şi utilajelor în cele mai grele condiţii, inclusiv în condiţii de transport pe apă. În plus, Brunox Turbo Spray protejează instalaţiile electrice şi circuitele electronice de scurt-circuit în condiţii de umiditate crescută:

BRUNOX Turbo-Spray
Turbo SprayUnge orice mecanism; elimină orice scârţâit, asigură o bună funcţionare şi prelungeşte durata de viață pentru încuietori, balamale, rulmenţi, mecanisme de glisare, unelte şi scule etc. Curăţă rugina, bitumul, gudronul şi reziduurile adezive de pe orice suprafaţă, fără să atace vopseaua, plasticul sau fibra de sticlă. Deblochează şuruburi, piulițe, prezoane sau orice alte mecanisme înţepenite. Protejează împotriva coroziunii orice suprafeţe din metal şi izolează contactele electrice, evitând scurt-circuitul (inclusiv pentru computerul de bord sau alte componente electronice ale utilajelor – nu conduce electricitatea și îndepărtează umezeala)
BRUNOX Epoxy
Brunox EpoxyTratament modern şi eficient pentru tratarea suprafeţelor ruginite în vederea protejării pe termen lung şi chiar vopsirii. Substanţa pe bază de răşină epoxidică formează un complex chimic împreună cu rugina neutralizată. Stratul compact şi rezistent de culoare neagră astfel format asigură protecţia anti-corozivă pe termen lung. Acest strat este compatibil cu orice tip de vopsea pentru metal.
BRUNOX IX100
Brunox IX100Este un sigiliu anticoroziv ultraperformant, utilizat pentru protecţia anticorozivă de lungă durată a instalaţiilor metalice depozitate în aer liber sau transportate în medii înalt corozive (inclusiv mediu salin sau mediu acid). Formează un strat protector cu aspect de ceară, eficient în cele mai vitrege condiții de mediu. Stratul ramâne compact în timp şi etanşează perfect. Utilizat pentru protecţia anticorozivă a motoarelor, bobinelor, supapelor, diverselor utilaje.