SOLUŢII PROFESIONALE de
lubrifiere şi protecţie anticorozivă

Despre BRUNOX

312 Turbo Spray 400 ml E

Brunox® si-a început activitatea în 1976, în Elveţia, ca rezultat al unei activităţi de cercetare în chimie. Fondatorii companiei au identificat o soluţie inovatoare pentru rezolvarea problemei ruginii şi au decis să ofere pieţei acest produs.

Brunox a început deci cu o emulsie convertoare de rugină şi un spray anti-coroziv (Brunox Epoxy). Succesul pe scară largă a acestor produse a dus la investiţii majore pentru extinderea gamei, luând naştere în 1995 un spray lubrifiant-degripant (Brunox Turbo Spray). Gama a continuat să se mărească în anii ce au urmat şi numără în prezent 9 repere inovatoare cu diverse aplicaţii.

Brunox® este lider pe piaţa produselor de îngrijire a bicicletelor în Germania. Produsele sunt utilizate şi recomandate şi de marile concerne auto BMW şi Audi. Producătorii de arme Glock, Fiocchi şi SwissArms folosesc la rândul lor şi recomandă

Brunox® ca produs de bază pentru întreţinerea armelor de foc. Brunox® este utilizat cu succes şi pentru multiple aplicaţii industriale, oferind lubrifianţi pentru mecanisme şi utilaje din industria alimentară şi soluţii anticorozive pentru condiţii meteorologice extreme.

Brunox® a intrat oficial în România în anul 2008. Odată cu testarea produselor şi câştigarea încrederii clienţilor, vânzările Brunox® au înregistrat un puternic trend ascendent pe piaţa românească, ţintind spre consolidarea unei poziţii de lider. Produsele se găsesc în prezent în hypermarketuri şi în peste 1000 de magazine de profil tehnic şi sunt utilizate în service-urile profesionale din toată ţara.