SOLUŢII PROFESIONALE de
lubrifiere şi protecţie anticorozivă

BRUNOX Top Kett
pentru lanţuri, roţi dinţate şi alte piese mobile

 

BRUNOX Top-Kett

EFECT:

Lubrifiant de top, inhibitor de coroziune pe termen lung. Garantează de până la 5 ori mai multă protecţie anti-corozivă decât alte produse similare. Protejează produsele din metal depozitate în condiţii de ger,  de umiditate sau în aer liber.

 APLICARE:

Se pulverizează puţin BRUNOX® Top-Kett pe lanţ; Pelicula creată nu este înlăturată de ploaie, ninsoare sau vânt, oferind protecţie îndelungată anti-corozivă. Rezistă la temperaturi cuprinse între -41° C şi 150° C, având o vâscozitate crescută. Pelicula nu se întăreşte, este compactă, anti-corozivă şi conferă o bună lubrifiere, formând o peliculă cu acoperire de 100% mai ales în jurul marginilor. 

 

DE ULTIMĂ ORĂ:

Revista germană BIKE BILD a desemnat în ianuarie 2017 produsul BRUNOX TOP-KETT drept cel mai bun produs de întreținere pentru lanțuri și roți dințate. Astfel, Brunox Top-Kett a detronat produse cu aplicabilitate similară din mărci cu tradiție in domeniu. Vedeți mai jos extras din articolul publicat de Bike Bild:

 

Brunox TopKett nr1 in revista BIKE BILD 2017_04

DETALII TEHNICE

Destinație pentru lanțuri, cutii de viteză si alte componente aflate in mișcare, dar și pentru depozitarea partilor metalice in conditii de aer liber iarna si umiditate ridicată
Grosimea peliculei 5-10 microni
Puterea de acoperire 40 mp/ litru
Aspect peliculă nu se întărește
Timpul de uscare evaporarea solventului 2-4 ore în funcție de condițiile de mediu
Vâscozitate 3.6 (20 °C) mPa s
Rezistența la temperaturi înalte până la 100 °C permanent / până la 150 °C pentru un timp scurt
Punct de îngheț -41 °C
pH neutru
Protecție anti-coroziva până la 36 luni (spații închise)
Culoare transparent
Variante de ambalare disponibile spray 100 ml