SOLUŢII PROFESIONALE de
lubrifiere şi protecţie anticorozivă

BRUNOX Turbo-Spray
spray tehnic multifunţional

 

312 Turbo Spray 400 ml E

 

BRUNOX® Turbo-Spray® se pulverizează pe suprafeţe metalice, dispersează apa, pătrunde la nivel micronic toate spaţiile disponibile şi creează o suprafaţă de contact continuă şi durabilă; este singurul spray multifuncţional cu TURBOLINE, aditivul care garantează un efect capilar îmbunătăţit şi implicit cea mai bună eficienţă de acoperire de pe piaţă (100 – 120 m2/l).

Turbo-spray® este recunoscut si recomandat de Mercedes, Chrysler, BMW, Audi si Volksvagen.

 
 

Ce este BRUNOX® Turbo-Spray®?

 

Lubrifiant

BRUNOX® Turbo-Spray® este un lubrifiant cu acţiune prelungită, bazat pe un mix de hidrocarburi cu aditivul TURBOLINE; elimină orice scârţâit din mecanisme în câteva fracţiuni de secundă.

Penetrant şi degripant

BRUNOX® Turbo-Spray® este un lubrifiant cu excelente proprietăţi de penetrare. Imediat după aplicare pătrunde în spaţiile dintre metale, spală rugina şi deblochează mecanismele înţepenite.

Agent de protecţie anti-corozivă

BRUNOX® Turbo-Spray® garantează protecţia anticorozivă completă şi conservarea spaţiilor goale din mecanismele sau piesele tratate. Suprafaţa de contact creată după pulverizare este continuă şi suficient de compactă încât să elimine toată umezeala. Brunox Turbo Spray asigură protecţie temporară împotriva coroziunii (cca. 6 luni) şi are efect antistatic (nu atrage praful sau mizeria).

Agent de curăţare

BRUNOX® Turbo-Spray® curăţă aproape orice pete de natură minerală sau organică. Reziduuri aproape imposibil de curăţat (cum ar fi urmele de autocolant sau bitumul întărit de pe pragul autoturismelor) sunt şterse cu uşurinţă. Nu atacă vopseaua şi nici suprafeţele metalice cromate sau galvanizate, INOXul, aluminiul, cuprul sau alama.

Spray de contact

BRUNOX® Turbo-Spray® are o tensiune superficială foarte mică care, împreună cu aderenţa faţă de suprafeţele metalice, asigură un strat izolator instantaneu după pulverizare. Îndepărtează apa şi izolează perfect contactele electrice. Poate fi utilizat atât pentru protecţia anticorozivă a contactelor electrice cât şi pentru eliminarea riscului de scurt-circuit în aplicaţiile electrice de joasă tensiune. Este recomandată deconectarea de la reţea a aparatului înainte de pulverizare.

UTILIZĂRI

utilizari Brunox Turbo Spray

DETALII TEHNICE

Destinație domeniu larg de aplicații: gospodărie, garaj, grădina, birou și chiar în industrie
Grosimea peliculei 1 – 2 microni
Puterea de acoperire 120 mp/ litru
Aspect peliculă nu se întărește
Timpul de uscare evaporarea solventului 2-4 ore în funcție de condițiile de mediu
Vâscozitate 3 mPa s
Punct de aprindere 78 °C
Rezistența la temperaturi înalte până la 125 °C permanent / până la 160 °C pentru un timp scurt
Punct de îngheț -51 °C
Rezistența dielectrică UD: 45 / ED: 182 KV eff/cm
pH neutru
Protecție anti-coroziva până la 12 luni (în interior)
Culoare transparent-albastrui
Variante de ambalare disponibile spray 100, 400 ml