SOLUŢII PROFESIONALE de
lubrifiere şi protecţie anticorozivă

Pentru bicicletă

BRUNOX produce o gamă specializată de îngrijire pentru biciclete cu care este lider de piaţă în Germania şi alte ţări europene. Brunox sunt sprayuri de întreţinere fabricate în Elveţia, consacrate la nivel internaţional. Calitatea produselor Brunox plasează produsele în gama PREMIUM. Am reuşit această performanţă identificând exact ce este nevoie pentru a menţine în cea mai bună stare de funcţionare elementele în mişcare ale bicicletei: furca telescopică, lanţul şi mecanismele de prindere a roţilor şi oferind produse specializate pentru fiecare:

BRUNOX Deo – pentru întreținerea furcilor telescopice
Brunox DeoProtejează inelele de etanşare, fixează şuruburile şi protejează componentele pneumatice ale furcii bicicletei. Câteva picaturi dupa curăţare acţioneaza ca o barieră impotriva prafului şi asigură o protecţie de lungă durată.
BRUNOX Top Kett – pentru lanţuri, roţi dinţate şi alte piese mobile
Top KettOferă lubrifiere şi protecţie anticorozivă de lungă durată pentru lanţul bicicletei. Este de 3 ori mai eficient decât alte produse similare (inclusiv BRUNOX Turbo-Spray) datorită vâscozităţii ridicate. Pelicula este foarte aderenta si rezistentă în timp; în plus, nu poate fi îndepartată cu apă (nici chiar sarată), asigurând astfel protecţie anti-corozivă de lungă durată chiar şi în condiţii extreme.
BRUNOX Carbon Care – pentru întreţinerea cadrelor şi componentelor din carbon ale biciletelor
BRUNOX Carbon Care

pentru întreţinerea cadrelor şi componentelor din carbon ale biciletelor pentru a le readuce la prerformanţele de top iniţiale