SOLUŢII PROFESIONALE de
lubrifiere şi protecţie anticorozivă

Pentru casă

BRUNOX produce pentru confortul din casa dumneavoastră. O gamă care asigură buna funcţionare şi protecţia anticorozivă a tuturor mecanismelor, sculelor, uneltelor si construcţiilor metalice din jurul casei:

BRUNOX Turbo-Spray – spray tehnic multifunţional 
Turbo SprayUnge orice mecanism; elimină orice scârţâit, asigură o bună funcționare și prelungește durata de viață pentru: încuietori, balamale ale uşilor sau mobilierului, mecanisme de glisare ale perdelelor sau jaluzelelor, mecanisme complexe: motocositoare, motoferastraie sau orice alte utilaje, unelte si scule din metal. Curăţă rugina, bitumul, gudronul şi reziduurile adezivede pe orice suprafaţă, fără să atace plasticul sau metalul. Deblochează șuruburi, piulițe, prezoane sau orice alte mecanisme înțepenite. Protejează împotriva coroziunii orice utilaje, unelte sau obiecte din metal si izolează contactele electrice, evitând scurt-circuitul (nu conduce electricitatea și îndepărtează umezeala)
BRUNOX Epoxy – spray anticoroziune
Brunox Epoxy 150 mlTratament modern şi eficient pentru tratarea suprafeţelor ruginite în vederea protejării pe termen lung şi chiar vopsirii. Substanţa pe bază de răşina epoxidică formează un complex chimic împreună cu rugina neutralizată. Stratul compact şi rezistent de culoare neagră astfel format asigura protecţia anti-corozivă pe termen lung. Acest strat este compatibil cu orice tip de vopsea pentru metal.