SOLUŢII PROFESIONALE de
lubrifiere şi protecţie anticorozivă

Pentru maşină

BRUNOX este utilizat şi recomandat şi de BMW şi AUDI. Produsele noastre asigură şi întreţin buna funcţionare a autoturismului sau autoutilitarei pe care o conduceţi:

BRUNOX Turbo-Spray – spray tehnic multifunţional
Turbo SprayUnge orice mecanism; elimină orice scârţâit, asigură o bună funcționare și prelungește durata de viață pentru: încuietori, balamale ale uşilor sau portbagajului etc. Curăţă rugina, bitumul, gudronul şi reziduurile adezive de pe orice suprafaţă, fără să atace vopseaua autoturismului. Curăţă praful de pe mecanismul de frânare. Deblochează șuruburi, piulițe, prezoane sau orice alte mecanisme înțepenite. Protejează împotriva coroziunii orice suprafeţe din metal si izolează contactele electrice, evitând scurt-circuitul (inclusiv pentru computerul de bord sau alte componente electronice ale vehiculului – nu conduce electricitatea și îndepărtează umezeala)
BRUNOX Epoxy – spray anticoroziune
Brunox Epoxy 150 mlTratament modern şi eficient pentru tratarea suprafeţelor ruginite în vederea protejării pe termen lung şi chiar vopsirii. Substanţa pe bază de răşina epoxidică formează un complex chimic împreună cu rugina neutralizată. Stratul compact şi rezistent de culoare neagră astfel format asigura protecţia anti-corozivă pe termen lung. Acest strat este compatibil cu orice tip de vopsea pentru metal.